Distributionsmontör sökes

Upplands Energi är ett lokalt, aktivt energiföretag med stort samhällsengagemang och stolta över att ha de nöjdaste kunderna på vår marknad. Upplands Energis elnät distribuerar elenergi inom halva Uppsala- samt delar av Heby- och Östhammars kommun. Upplands Energis elnät består av ett distributionsnät med 10- och 20 kV- ledningar samt 10 st fördelningsstationer och 900 st transformatorstationer. Upplands Energi vädersäkrar, bygger om i en hög takt samt gör stora satsningar för framtidens elförsörjning. Detta kräver mer personal och vi söker nu en distributionsmontör.
 

Jobbet som distributionsmontör innebär varierande arbetsuppgifter inom spänningsområdet 0,4-20 kV med ny- och ombyggnation av kabel- och luftledningsnät, ställverk, energimätning och stationer samt både förebyggande- som avhjälpande underhåll på elnätet.

Efterhand kommer du att ingå i beredskapsfunktionen.

Du bör ha en teoretisk utbildning på gymnasienivå inom el t.ex. Elprogrammet. Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av elnätsarbete samt att du har datavana. Du måste ha körkort, gärna även för tyngre fordon. Som vårt ansikte utåt bör du vara kundorienterad och ha lätt för att skapa förtroende. Tjänsten kräver goda skriftliga som muntliga kunskaper i svenska

Som person är du praktiskt lagd, kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är trygg i dig själv och vill ha ett jobb där kvalitet är viktigt. Vi tror vidare att du är en person med positiv syn på omvärlden och som uppskattar både långsiktighet och snabba förändringar.

Har du frågor om tjänsten kontakta Kjell Jonsson eller Anläggningschef Lars-Ove Ivarsson

Fackliga representanter: Kerstin Karusseit Ledarna, Johannes Bryngelsson SEF samt Erik Andersson Unionen

Samtliga nås på telefon 018-67 84 00

Välkommen att lämna din ansökan med CV och personligt brev märkt "Distributionsmontör” till hr@upplandsenergi.se senast den 31 oktober 2019. Observera att för denna tjänst har vi löpande utvärderings- och anställningsförfarande så vänta inte med din ansökan.
 

Personuppgifterna du angivit i din ansökan behandlar vi enligt EU:s dataskyddsförordning.