Jubileumsprogram

Stort tack för en fin Lyktvandring

Vi är mycket stolta över att ha varit huvudvärd till Lyktvandringen vid Kvarnbofallet där 1500 marschaller placerades ut, kvällen bjöd också musik, dans och andra spännande överraskningar.

Stort tack för en fantastisk kväll och konsert!

Vi är mycket stolta över att ha varit huvudvärd till Elvis i Parksnäckan. Vi tackar Kent Wennman med band och Afrokör, våra kunder och besökare som gjorde kvällen till en kväll att minnas.

Stort tack till alla som var med när vi öppnade vår butik i Gränbystadens galleria

För att komma närmare våra kunder och vara där många kunder  finns, öppnade vi en butik i Gränbystadens galleria fredagen den 4 maj. Välkommen in att prata smarta energilösningar och elavtal med oss. Ni hittar vår butik på plan 1, Västra entrén.

Stort tack till alla som kom på stadsvandring i Uppsala,15 april

Som en del av vårt 100-årsfirande bjöd vi på stadsvandring med tema Ingmar Bergman och Gösta Knutssons Uppsalakatter med Pelle och hans vänner. Stadsvandringarna skedde i samarbete med stadsvandringaruppsala.se.

Tack för alla fina bidrag i vår 100kWh-tävling

Under februari och mars pågick tävlingarna "100 av någonting" och "Vad är energi för dig?" Vinnarna vann 100kWh och en digital inne/utetermometer. Vi tackar återigen för alla fina bidrag.

 

Stort tack till alla som kom till invigningen av jubileumsåret!

Lördagen den 20 januari invigde vi vårt jubileumsår i Gränbygallerian. Upplands Energi fanns på plats på innetorget hela dagen och bjöd på experiment och tävlingar. Vi delade ut priser till flera lyckliga vinnare i tävlingen "Gissa elkabelns längd" och det korrekta svaret var 247 meter.