Sponsring och samhällsengagemang

Vi bryr oss om hemma!

Uppland är förvisso platt, men nog så spännande! Från mytomspunna kungar till nobelpristagare, världsberömda hockeyspelare och färgstarka artister – under hela vår historia har vi upplänningar kännetecknats av framåtanda och välmående. Våra städer och orter präglas av kulturell mångfald, nyfikenhet och ständig utveckling.

Lite av upplänningarnas drivkraft kommer faktiskt från oss på Upplands Energi. I snart hundra år har vi nämligen gjort det där som ingen tänker på, men som behövs för att ett samhälle ska kunna växa och frodas. Vi sprider vår energi där vi vet att vi gör skillnad och brinner lite extra för de där riktiga eldsjälarna alldeles runt knuten. Genom att välja vår el stödjer du lokala ​verksamheter och föreningar ​här i dina trakter. Kanske är det din eller din grannes verksamhet som får lite extra skjuts nästa gång.

Vi bryr oss om vårt Uppland. Om hemma, helt enkelt.

Vi vill bygga relationer med inriktning mot områdena miljö, hälsa, kultur, idrott, barn samt äldre. Insatsen eller arbetet bör tydligt vara utfört i Uppland samt tillföra vårt gemensamma samhälle en förbättring.

Vill du eller din organisation ansöka om stöd eller om du vill nominera någon - sänd en förfrågan till kundservice@upplandsenergi.se. Märk din ansökan med ”samhällsengagemang”. Om vi finner innehållet vara intressant kontaktar vi dig.

Upplands Energi kan bidra med det företaget är bäst på - företagets egna produkter och tjänster. Bidrag i form av pengar kan förekomma. Tanken är att Upplands Energis samhällsinsatser ska skapa ett mervärde för alla upplänningar, för såväl gammal som ung.

Kontakta Uppland Energis kundservice

Har du frågor? 

Kontakta kundservice