Betalservice

Upplands Energi använder Bankgiro som inbetalningsform. Använder du inbetalningskort så är de förtryckta. Vi erbjuder även autogiro, e-faktura och PDF-faktura. Vi tar i dagsläget ej ut någon fakturaavgift.

E-faktura

Med e-faktura får du inte någon pappersfaktura hem i brevlådan. Fakturan kommer i stället elektroniskt till din internetbank. Det är bekvämt och flexibelt samt sparar tid och pengar. För att få e-faktura måste din internetbank ingå i e-fakturatjänsten. Vilka banker som är anslutna ser du på e-faktura.com. Står elavtalet och/eller nätavtalet på din maka/make/sambo men det är du som betalar fakturorna? - För att registrera e-fakturan hos din bank spelar det ingen roll vem som står på avtalet, det är ni som beslutar vem som ska ta emot e-fakturorna.

Autogiro

Autogiro är en trygg tjänst. I god tid före varje betalningsdag får du fakturan som visar hur mycket som kommer att dras från ditt konto. Inga pengar dras utan att du vet om det, och du har dessutom alltid möjlighet att stoppa betalningen. Det enda du behöver göra är att se till att det finns tillräckligt med pengar på kontot. När du anslutit dig till Autogiro behöver du aldrig oroa dig för att missa någon betalning. Autogirot ser till att betalningen görs på exakt rätt dag - varken för tidigt eller för sent. Autogiro kan även kombineras med e-faktura. Autogiro kan beställas direkt via din Internetbank alternativt via medgivande länk nedan.

Om din bank inte erbjuder beställning av autogiro kan du fylla i en ansökningsblankett via länken nedan. Vill du ha en blankett via brev kontakta oss via e-post till kundservice@upplandsenergi.se
eller ring oss på 018-67 84 00.

Blanketten skickar du sedan till
Upplands Energi
Ramsjövägen 46 
743 63 Björklinge