Kloka hem

Upplands Energi erbjuder helhetslösningar för ditt hem.

Du kan producera egen el med solenergiproduktion, spara energi genom att installera en passande värmepump samt välja miljömärkt el för att bidra till en bättre miljö.

Kloka hem

Kloka hem består av

SolEl – låt solen lysa upp ditt hem!

Fördelarna med solenergiproduktion är många. Solpanelerna är lättskötta, du kan sälja överskottet och du bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. Ring oss så kommer vi förbi och tar en titt. Kostnadsfritt, såklart!


Spar pengar med värmepump!

Vi säljer, installerar alla sorters värmepumpar med smarta tillbehör och erbjuder serviceavtal som håller din värmepump i toppform, vilket förlänger livslängden! En enkel, snabb och kostnadseffektiv lösning!


Styr värmen via appen!

Ökad inomhuskomfort och sänkt energiförbrukning! Styr din värmepump med vår smarta App i din smartphone eller via webben. Då kan du fjärrstyra ert vattenburna värmesystem så att ni får en jämnare inomhustemperatur samtidigt som man spar energi. 

Hållbar el

För dig som vill bidra till en hållbar framtid har vi flera goda val! Bland annat ursprungsmärkt Svensk vattenkraft som ger dig förnybar el från miljögodkända vattenkraftverk, el märkt med Bra Miljöval enligt Svenska Naturskyddaförenings kriterier. Men det vi brinner mest för är såklart den Upplandsproducerade elen som kommer ifrån SolEl, ENA Energi och vindkraft från Högsta. 


Vi hjälper dig ladda el-bilen!

Bilbranschen räknar med en fördubblad försäljning av elbilar varje år framöver. Det kommer miljön tacka oss för! Men det ställer oss också inför nya utmaningar, så som att på ett smidigt sätt kunna ladda bilen. Vi kan naturligtvis hjälpa dig som privatperson eller företagare att välja rätt modell samt installation av laddstationer och laddboxar. Kontakta oss via e-post.


Kontakta kundservice

Har du frågor? 

Kontakta kundservice