Bosch Compress 7000i AW

Med Compress 7000i AW har vi skapat en helt ny plattform för framtidens luft/vattenvärmepumpar. Nya innovationer och patent i luft/vattenvärmepumpen sänker ljudnivån, ökar livslängden, maximerar energieffektiviteten och ger flera andra fördelar som sätter en helt ny standard på marknaden. Smart konstruktion och varvalsstyrd kompressor ger markant bättre besparing. lnbyggd fjärrstyrningsmodul för att styra värmepumpen via telefon eller surfplatta. 

Bosch Compress 7000i AW

Produktinformation

Kraftfull prestanda i stilren design.

När vi utvecklade nästa generations luft/vattenvärmepump Bosch Compress 7000i AW började vi med ett blankt papper. Resultatet blev en helt unik värmepump i en lika unik design.

Stor valfrihet i litet format.

Bosch Compress 7000i AW ger gott om svängrum när du ska välja. Och när du har valt. En liten vägghängd inomhusdel kan kopplas till en varmvattenberedare om du har ont om plats. Önskar du en allt-i-ett lösning finns en golvstående modell med integrerad varmvattenberedare på hela 285 liter bruksvarmt varmvatten!

Ny design.

Bosch Compress 7000i AW är designad enligt Bosch nya, mjuka formspråk. Frontpanelen är i vitt glas med lysdioder och dold reglercentral. Samma kraftfulla prestanda i ny design.

Unik konstruktion för lägre ljudnivåer.

Ljudnivån är en viktig faktor för luft/vattenvärmepumpar. Värmepumpen ska arbeta så effektivt och tyst som möjligt. 
Bosch Compress 7000i har vässats ytterligare i sin konstruktion och har flera ljuddämpande egenskaper. Bland annat en mjuk, vibrationsdämpande stomme av cellplast, ett ljudoptimerat luftflöde och smart kompressorupphängning. Resultatet är en nästan helt tyst pump och en trevligare stund på uteplatsen.

Styr värmepumpen med mobilen.

Med inbyggd internetmodul är Bosch Compress 7000i AW alltid uppkopplad mot internet. Du kan bevaka hur den funkar på distans och även fjärrstyra den, till exempel sänka temperaturen när du rest bort och höja den tills du kommer hem igen. Eller sätta på extra varmvatten till kvällens bubbelbad från kontoret.