Luft- luftvärmepumpar

Luft- luftvärmepumpen hämtar värme från utomhusluften och överför den till inomhusluften. 

Luft- luftvärmepumpen kan inte producera varmvatten men den kan reverseras och fungera som luftkonditionering. Vi monterar pumpar från Bosch, Fujitsu samt Nibe. Dessa är anpassade till det nordiska klimatet. Vi hjälper dig att välja vilken pump som passar bäst för dig.


Luft-luftvärmepumpar från Bosch & Fujitsu

Bosch Luft-luftvärmepumpar

Bosch har valt att koncentrera all sin tekniska utveckling i en och samma pump; Pumpen är specialkonstruerad för det Nordiska klimatet, med ny hetgas-avfrostning. Bosch luft-luftvärmepumpar ger hög energibesparing och innehåller en rad avancerade tekniska lösningar, som gemensamt sparar extra mycket energi. Inverterkompressorn och fläkten ger extremt hög effekt med låg ljudvolym.

Tysk teknik i utvecklingens framkant

Bosch är idag den största tillverkaren av värmeprodukter i Europa och tillverkar värmepumpar åt både IVT, Sharp, Electrolux och Aermec. Tyska Bosch har valt att fokusera all teknisk avancemang i en och samma maskin; Bosch Compress, som finns i tre varianter. 

Fujitsu Slim Excellence KMCDN 12 5,9 kW med 5 års garanti

Fujitsu Slim Excellence KMCDN 12 är utvecklad med fokus på uppvärmning och är gjord för uppvärmning under nordiska vintrar och ger värme ned till -30°C!

Värmepumpen har en mycket avancerad värmepumpsteknik. Det innehåller en effektiv inverterkompressor, som ger dig en stor besparing. Den har även en sensor som övervakar köldmediets temperatur och på så vis kan finjustera värmepumpstekniken för riktigt kalla utomhustemperaturer.

Liten innedel

Fujitsu fortsätter också med sina små innedelar, som vinner över många kunder. Innedelen är knappt 27 cm hög och är därför mycket lätt att placera. Den får exempelvis ofta plats ovanför dörrar och fönster.